Όροι Χρήσης

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Η ομάδα της ACADEMICALS παρέχει καθαρά συμβουλευτικό ρόλο στις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντας θέτοντας ως στόχο τη φοιτητική αρωγή. Οι σημειώσεις για κάθε έργο βασίζονται στην οργάνωση της έρευνας του κάθε φοιτητή και σε καμία περίπτωση το έργο δεν μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη ή να κοινοποιηθεί από τον πελάτη σε τρίτους. Η πνευματική ιδιοκτησία παραμένει στην ACADEMICALS και δε μεταβιβάζεται στον πελάτη ή ακόμα και σε τρίτους.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ACADEMICALS εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επίσης, η ACADEMICALS δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις του έργου λόγω ανωτέρας βίας. Η ACADEMICALS δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ACADEMICALS αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες και χρησιμοποιείτε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.academicals.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.academicals.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η συνεργασία με την ομάδα της ACADEMICALS ξεκινάει με την κατάθεση της προκαταβολής. Κάθε έργο που ολοκληρώνεται είτε σε 2 ή περισσότερα μέρη είτε σε 1 μέρος, συνοδεύεται από το μήνα δωρεάν διορθώσεων. Ένα έργο θεωρείται ολοκληρωμένο όταν και μόνο όταν ολοκληρωθεί ο μήνας των διορθώσεων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο μόνος τρόπος που δεχόμαστε πληρωμές στην ιστοσελίδα μας είναι μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής στην ασφαλή σελίδα πληρωμών της PayPal. Το PayPal είναι ο πιο διαδεδομένος και ασφαλής τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως. Για την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal μπορείτε να συνδεθείτε ή δημιουργήσετε ένα λογαριασμό PayPal ή ακόμα και να πληρώσετε με την κάρτα σας (debit/credit card) ως απλός επισκέπτης. Το τιμολόγιο και η αναλυτική προσφορά στέλνεται απευθείας από την paypal και μπορείτε να πληρώσετε πατώντας πάνω στο κουμπί “πληρωμή”.

 

ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ

Η ACADEMICALS παραδίδει μόνο αυθεντικά έργα χωρίς λογοκλοπή και παράνομη οικειοποίηση κειμένων (πλαγιαρισμός). Για λόγους ασφαλείας, σε όλες τα έργα που ολοκληρώνονται μέσω της ACADEMICALS, πραγματοποιείται από τους αρμόδιους συνεργάτες ένας πλήρης έλεγχος λογοκλοπής πριν την παράδοση του έργου μέσω του προγράμματος Turnitin. Πίνακες, διαγράμματα και γραφήματα αποτελούν λογοκλοπή και συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό ποσοστό ενός έργου. Αντιθέτως, η βιβλιογραφία και ο βιβλιογραφικός κατάλογος δεν προσμετρούνται στο συνολικό ποσοστό λογοκλοπής ενός έργου. H ACADEMICALS αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για τη λανθασμένη χρήση αυτού. Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος του προγράμματος Turnitin, η ACADEMICALS δεν ευθύνεται και ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσω του Plagiarism-detector. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε και άνωθεν, τα έργα της ACADEMICALS δεν προορίζονται για οικειοποίηση από τον πελάτη και παρουσίασή τους ως αντικείμενα δικής τους έρευνας/μελέτης/συγγραφής για επίσημους ή ακόμα και ανεπίσημους σκοπούς αποτελεί λογοκλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, και ουδεμία ευθύνη φέρει συνεπώς η ACADEMICALS.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης είτε νωρίτερα από την παράδοση του έργου ή μέρους αυτού είτε μετά την παράδοση του έργου από τον πελάτη και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συνεργασίας για λόγους οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως υποκειμενικοί (όπως πχ χαμηλή ποιότητα, πρόχειρο αποτέλεσμα) η ACADEMICALS δεν παρέχει επιστροφή χρημάτων.  Σε περιπτώσεις, όπου για λόγους ανωτέρας βίας δεν παραδοθεί κανένα κομμάτι του έργου παρέχεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.

 

ΟΡΟΙ

Η ACADEMICALS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή και να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών, που παρέχονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

0 +
Φοιτητές μας εμπιστεύτηκαν
0 +
Ολοκληρωμένα project
0 +
Διαθέσιμοι καθηγητές και συγγραφείς
0 +
Πανεπιστημιακά Τμήματα